Koža meka kao pamuk

Cotton Flower gel za tuširanje je novost iz linije Natural & Care. Formulacija bogata ekstraktom cveta nordijskog pamuka donosi novo iskustvo nežne čistoće i blag, senzualan miris.

Losion za telo s matičnim ćelijama alpske ruže

Životne navike, ishrana, spoljni faktori i genetske predispozicije utiču na sve procese u telu, a naročito na proces starenja. Čak i ukoliko redovno vežbate i pazite na ishranu, stres i genetsko nasleđe koje ste dobili od roditelja mogu učiniti da vaša koža izgleda starije od vašeg unutrašnjeg osećaja i opšte vitalnosti organizma.

Čista, blistava i mirisna koža – uz nove gelove za tuširanje Dahlia Natural & Care

Tri nova Dahlia gela za tuširanje iz linije Natural & Care donose vam nove, uzbudljive mirise bogatstva prirode, za potpuno novo iskustvo čistoće i senzualnosti. Obogaćeni su gliceril oleatom, supstancom koja se nalazi u dragocenim uljima iz prirode, koja pomaže hidrataciju vaše kože i sprečava njeno isušivanje. Ovaj sastojak štiti lipidnu barijeru kože, sprečava gubitak vlage i održava njenu elastičnost. Blagotvorni ekstrakti iz prirode neguju i štite kožu od gubitka hranljivih materija, prilikom svakog tuširanja, a bogata, mirisna pena i prijatan osećaj čistoće pružaju osveženje celom telu.

Otkrivena je nova zvezda modnih pista

Sandra Balaban je pobednica izbora Dahlia Elite Model Look 2013. za Srbiju.

Dahlia je Superbrand Srbije za 2012-2013. godinu

Ponosni smo da objavimo da je kompanija Dahlia d.o.o. dobitnik prestižnog priznanja Corporate Superbrand Srbija za 2012-2013. godinu.

Kompanija Dahlija dobitnik je prestižnog priznanja „Najbolje iz Srbije“ za 2012. godinu

Na devetoj po redu akciji „Najbolje iz Srbije“, u organizaciji Ministarstva spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija, Privredne komora Srbije i ekonomskog lista "Privredni pregled", kompanija Dahlija dobila je priznanje“Najbolje iz Srbije“ u kategoriji „Najbolji korporativni brend, roba svakodnevne potrošnje – hemija i kozmetika“.

Hydra Perfect kolekcija za negu lica

Nova Dahlia kolekcija za negu lica Hydra Perfect na bazi matičnih ćelija Alpske ruže obezbeđuje 40 odsto intenzivniju hidrataciju i održava vitalnost kože.

Limited Edition

Inspirisana glamurom, Dahlia je kreirala specijalni set u limitiranoj seriji Golden Dust koji pruža neponovljiv doživljaj Vašoj koži. Gel za tuširanje i losion za telo inspirisani su sjajem i lepim trenucima koje provodimo dok negujemo svoju kožu. Oba proizvoda u sebi sadrže fine čestice pigmenata zlatnog sjaja i upotpunjeni su mirisnom notom francuskog parfema.

Dahlia SOS krema

Nova Dahlia SOS krema za ruke momentalno oporavlja izrazito suvu i ispucalu kožu i obezbeđuje produženu hidrataciju.

Novo - Velika pakovanja gelova za tuširanje 400ml

 

Hair Care

Nega kose u 3 koraka, sa potpuno inovativnim Dahlia Hair Care multifunkcionalnim proizvodima, vratiće kosi prirodnu lepotu.

Shower Gels

Nova linija gelova za tuširanje koja koži pruža besprekornu negu i potpuno nov strastan doživljaj ispod tuša.

Nova Dahlia mleka za negu tela

Kompanija Dahlia je obogatila svoj asortiman proizvoda sa dva nova mleka za negu tela - Mleko za intentivnu negu i Mleko za intenzivnu hidrataciju.

ENG Facebook Twitter