Golden Dust Set

Golden Dust je specijalni set u limitiranoj seriji koji je kreiran da pruži potpuno novi doživljaj korišćenja losiona za telo i gela za tuširanje. Proizvodi su inspirisani glamurom i lepim trenucima koje provodimo dok negujemo svoju kožu, a upotpunjeni su finom mirisnom notom francuskog parfema. Oba proizvoda u sebi sadrže fine čestice pigmenata zlatnog sjaja, koje ostaju na koži čineći da ona izgleda sjajnije i zavodljivije.

Golden Dust Losion
Losion lagane teksture za negu tela, obogaćen je delikatnim zlatnim prahom, koji blago reflektuje svetlost pa koži daje elegantni sjaj i zavodljivost. Pored toga što ističe lepotu tela, losion je obogaćen šea buterom, uljem avokada i vitaminom E koji je hrane i hidriraju.

Golden Dust Kupka i gel
Delikatna kupka i gel sa zlatnim česticama pružaju intenzivnu hidrataciju i nežno tuširanje ostavljajući sjajan osećaj na koži. Proizvod se može koristiti i kao penušava kupka koja će kupanje učiniti nesvakidašnjim i glamuroznim. Prijatna mirisna kupka stimuliše čula i čini Vas zavodljivom, a Vašu kožu mekom i izuzetno čistom i blistavom.

Golden Dust Set

Savet

Priuštite sebi momenat opuštanja u glamuroznoj Golden Dust kupki, a potom nanesite losion na delove tela koje želite da istaknete. Čestice pigmenata zlatnog sjaja učiniće Vas zavodljivom i posebnom.

Golden Dust Set
ENG Facebook Twitter